Sunderland var tæt på, men City vandt 1-0

Sergio Agüero afgjorde sagerne på Stadium of Light, hvor Manchester City vandt med 1-0.

Manchester City skulle på Stadium of Light tage en pligtsejr, der ville hjælpe dem tættere på Arsenal og Leicester. Kort inde i kampen lagde Jesus Navas et fladt indlæg, der landede for fødderne af Sergio Agüero. Argentineren fik taget et træk igennem hjemmeholdets forsvar og sparkede sikkert bolden i kassen med en stivtå.

Efterfølgende var der ikke så meget action, men Joe Hart diskede op med en voldsom redning kort før pauseteen. Holdene gik til halvleg ved stillingen 1-0 til gæsterne.
Anden halvleg var ikke mere end 12 minutter gammel, da van Aanholt kanonerede bolden på stolpen. Og i det hele taget stod der bare Sunderland på det hele, siden gæsterne kom foran 1-0. Sunderland havde igen en mulighed, da Jones kom tæt på. Hart fik imidlertid reddet flot - igen.

Sunderland blev ved med at presse på, men gæsterne holdt stand. Dermed er Sunderland stadig under stregen, mens City er på andenpladsen og distancerer sig fra Arsenal.