Super-indskifteren Lukaku matchvinder i ny United-sejr

Manchester United hev en 2-0-sejr hjem i Newcastle efter to scoringer efter pausen. Indskiftede Romelu Lukaku åbnede målscoringen efter få sekunder på banen.

Manchester United skulle onsdag aften forsøge at finde sin fjerde sejr ud af fire mulige under den nye manager Ole Gunnar Solskjær, da De Røde Djævle gæstede Newcastle.

Det skulle dog ikke gå så let som i de foregående tre kampe for United, der havde vanskeligt ved at dirke et meget defensivt hjemmehold op.

Første halvleg var en meget chancefattig affære. Gæsterne var klart mest på bolden, men Newcastle var først farlige, da Christian Atsu havde to halv chancer inden for få minutter.

Solskjærs mandskab viste først tænder midt i første halvleg, da Anthony Martial ikke fik ordentligt ram på bolden efter en fin nedtagning. Efter en halvtime forsøgte Pogba sig fra distancen, men sendte kuglen en meter forbi.

Resten af første halvleg bød ikke på yderligere nævneværdige chancer, og holdene gik målløse til pause.

Efter pausen ændrede kampbilledet sig ikke. Newcastle stod stadig lavt, mens United manglede tempo i spillet. Knap 20 minutter inde i anden halvleg kom åbningen dog for gæsterne.

Romelu Lukaku var netop blevet sat på banen før et United-frispark. Her tog han plads i feltet, da Marcus Rashford prøvede lykken. Dubravka i Newcastle-buret havde sæbe på handskerne, og så kunne Lukaku bringe United foran, da han var først over returen.

Selv efter scoringen var Newcastle ikke meget for at bevæge sig frem på banen, men så snart de gjorde det, blev det straffet. Efter et skarpt kontraangreb fandt Alexis Sanchez Rashford, der sikkert gjorde det til slutresultatet 2-0.

Sejren betyder, at United henter to point på Chelsea i jagten på top 4, og nu ”kun” er seks point efter The Blues.