Swansea fyrer Guidolin - erstatning er på plads
2016-01-18 17:32
Foto: Swansea City

Swansea har netop ansat Francesco Guidolin som klubbens nye manager, og det er en ansættelse, som Swansea-formand Huw Jenkins selvsagt er tilfreds med.

Swansea fyrede i midten af december Garry Monk fra jobbet som manager for Swansea City efter en række utilfredsstillende resultater, og i den sammenhæng valgte man at give klubmanden Alan Curtis tøjlerne på midlertidig basis. 

I midten af januar offentliggjorde Swansea, at man havde valgt at give Curtis tøjlerne for resten af sæsonen, men nu har klubben ansat italieneren Francesco Guidolin, der skal arbejde sammen med Alan Curtis. Italieneren får dog sidste ord angående holdudvælgelse, lyder det på Swanseas hjemmeside. 

Formand Huw Jenkins er meget tilfreds med ansættelsen. 

- Vi er meget tilfredse med denne ansættelse. Hans erfaring og kendskab bliver et glimrende aktiv for os. Selvom vi for nyligt ansatte Alan Curtis som manager indtil sæsonafslutningen, så var han klar over og tilfreds med at vi fortsat ledte efter én til at assistere ham, hvis vi fandt den rigtige person, fortæller Jenkins til swanseacity.net. 

- Vi mener, at vi har fundet dén person i Francesco, slutter Jenkins. I aften møder Swansea the Hornets, Watford. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?