• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Swansea vil også have Martin Braithwaite

Swansea vil også have Martin Braithwaite
Foto: tipsbladet.dk

Ifølge den engelske avis Daily Mirror vil Swansea også have fingrene i Martin Braitwaite.

Af Gustav Tornby
Swansea er med i kampen om den danske Toulouse-angriber Martin Braithwaite, der synes at være en populær herre i Premier League. 
 
I hvert fald blev det i landskampspausen meldt, at Sunderland skulle have overvåget danskeren i løbet af opgørene mod Skotland og Island, mens West Ham og Crystal Palace også er blevet sat i forbindelse med Braithwaite.
 
Braithwaite, der er af guyanesisk afstamning, skiftede til Toulouse fra Esbjerg tilbage i 2013, og har personligt gang i en fin sæson i Frankrig, hvor han står noteret for 10 kasser i Ligue 1. 
 
For nyligt har Martin Braithwaite også udtalt, at han ikke ønsker at følge Toulouse, der i skrivende stund er fire point under nedrykningsstregen, med ned i Ligue 2.
 
- Nej, selvfølgelig vil jeg ikke spille i den næstbedste række, det er stensikkert, men jeg tror stadigvæk på, at vi kan overleve. Vi har et hold, der burde kunne overleve i den bedste række, men vi har ikke været bedre i den her sæson. Der resterer stadigvæk nogle kampe, hvor alt er muligt, og vi skal se, om vi ikke kan nå at overleve, udtalte han i marts til sn.dk. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus