Avis: Crystal Palace-stjerne er i spil til Chelsea-kamp
2017-10-11 15:43
Foto: Getty Images

Crystal Palace kan muligvis råde over Wilfried Zaha i den kommende spillerunde.

Det ser sort ud for Crystal Palace i Premier League. Efter de første syv runder af sæsonen har London-klubben endnu ikke fået point, og de har sågar heller ikke scoret et eneste mål endnu. Frank de Boer er desuden allerede blevet fyret, og Roy Hodgson har overtaget roret.

Selvom det ikke skal være en undskyldning har Crystal Palace været svækket af, at de har været uden deres helt store profil, Wilfried Zaha, i sæsonens første syv kampe.

Den 24-årige kantspiller har været knæskadet, men han var i sidste uge tilbage for fuld kraft på træningsbanen, og nu håber Roy Hodgson, at den driblestærke ivorioaner kan blive klar til spille mod Chelsea i den kommende weekend.

Ifølge the Telegraph har en kilde tæt på Zaha bekræftet, at kantspilleren satser på at være tilbage mod Chelsea, men det er uvist, hvorvidt Roy Hodgson tør at satse på ham fra start, da Crystal Palace frygter, at han kan blive bragt for hurtigt i spil.

I løbet af de kommende dage vil den engelske manager derfor holde et skarpt øje med Zaha, inden han udtager sit hold til weekendens opgør. 

SENESTE NYT...
OP | NED