• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Terry: Chelsea fortryder ikke salg af De Bruyne og Salah

Det gør ikke noget, at Chelsea solgte Kevin De Bruyne og Mohamed Salah, selvom de nu er store stjerne i andre Premier League-klubber.

Af Benjamin Lillelund

Chelsea er kendt som en af de klubber, der har allerflest talenter tilknyttet, og langt de fleste bliver udlejet for senere at blive solgt, da de ikke kan bruges.

Dette var også tilfældet med både Kevin De Bruyne og Mohamed Salah, og de imponerede som meget i henholdsvis Wolfsburg og Roma, at de nu er tilbage i Premier League for Manchester City og Liverpool, hvor de er holdenes største stjerner.

Derfor kunne Chelsea naturligvis ærgre sig over, at de ikke beholdt dem i folden, men sådan ser klubikonet John Terry ikke på det.

- Klubben skal ikke fortryde salgene, for dengang gjorde de ikke vores hold stærkere. Lad os ikke glemme, at vi dengang var et af de bedste hold, som Premier League nogensinde har set, da de kom til klubben. De kom til et af de bedste hold, hvilket gjorde det sværere for dem.

- Da de kom, kunne de så gøre en stor nok forskel til at få og beholde deres plads? Nej, det er meget svært at gøre, forklarer John Terry til Sky Sports.  

Chelsea solgte i sin tid også Romelu Lukaku, der nu bomber for Manchester United, men til gengæld beholdt de danske Andreas Christensen, som i dag er en vigtig brik i startopstillingen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus