Terry reddede Chelsea i sidste sekund

Krisen er langt fra slut for Chelsea, der løb ind i et nederlag på hjemmebane mod Everton lørdag eftermiddag. Endda lige efter de selv havde lavet et flot comeback.

Chelsea havde inden kampen mod Everton ikke tabt i Premier League siden 14. december, hvor de mødte Leicester og tabte 1-2. Siden er der kommet lidt mere stabilitet på holdet efter José Mourinho blev fyret i klubben og hollænderen Guus Hiddink kom ind i stedet. Lørdag eftermiddag var det dog tæt på at gå galt for Chelsea, da de fik hentet 3-3 i sidste sekund.

Everton var dog i anden halvleg allerede kommet foran med to mål og måltavlen sagde 0-2 til Everton efter et klodset selvmål af John Terry og en scoring af Mirallas. Chelsea vågnede herefter op, selvom publikum lignede statuer.

Fabregas sendte efter 64 minutter bolden frem til Diego Costa, der vandt løbeduellen med Jagielka, løb udenom målmand Howard og sparkede bolden i det tomme mål. Kort efter var Fabregas på spil igen, da han efter 66 minutter spillede ét-to med Costa og kunne lægge bolden i mål til 2-2.

Everton kunne dog hurtigt have fået armene ned for Chelsea-fansene, da Mirallas kom helt fri i løb ned mod Courtois. Denne gang vandt målmanden duellen.

Det gjorde Courtois dog ikke i kampens sidste minut i den ordinære spilletid. Efter et hjørnespark røg bolden tilbage til indskiftede Deulofeu, der slog bolden ind i feltet til ligeledes indskiftede Mori, der med hælen vippede bolden ind over stregen fra en svær vinkel.

Kampen fik overtid på syv minutter, og lidt efter "tiden var løbet ud" blev der sendt en bold ind i feltet, som endte hos John Terry, der gjorde fejlen fra før god igen og scorede med hælen til 3-3. Dog med lidt malurt, da han formentlig var offside. Målet blev dog anerkendt og Chelsea holder sig på sporet.

Resultatet betyder, at Chelsea er på 14. pladsen med seks point ned til nedrykningsstregen. Everton er på 11. pladsen med seks point op til den nærmeste plads til Europa League, femtepladsen.

I rundens øvrige kampe klokken 16 blev det til en ordentlig bunke mål. Manchester City rykkede op på førstepladsen med en 4-0-sejr over Crystal Palace, Bournemouth vandt 3-0 over Norwich, Newcastle vandt 2-1 over West Ham og Southampton vandt 3-0 over West Ham.