• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Thomas Sørensen: Eriksen er klar til Real Madrid eller FC Barcelona

Den tidligere landsholdsmålmand, Thomas Sørensen, mener, at Christian Eriksen er klar til at skifte til Europas største klubber.

Af Victor Risager

Christian Eriksen bliver ofte sat i forbindelse med et skifte til en af Europas allerstørste klubber som FC Barcelona eller Real Madrid, og efter endnu en fantastisk sæson i Tottenham bliver han igen rygtet til de spanske storklubber, hvor catalanerne har udset sig danskeren som Andres Iniestas afløser.

Og hvis der kommer et tilbud på banen, skal han helt sikkert overveje det. Han er nemlig klar til at tørne ud for storklubber som dem, fastslår den tidligere landsholdsmålmand, Thomas Sørensen. 

- Jeg ved, at han har det godt i Tottenham. Han er også en loyal fyr, så hvis han skal forlade Tottenham, vil det kræve noget specielt. Hvis FC Barcelona eller Real Madrid – eller den slags klubber –  ringede, skal han helt sikkert overveje det. Jeg ved ikke, hvilken position han ville spille, men han vil helt sikkert passe ind, fortæller Sørensen ifølge FourFourTwo.

- Jeg synes, at han er moden nok til at skifte til en stor klub som dem, hvor forventningerne er høje og han spiller med andre fantastiske spiller. Jeg tror, han er et sted nu, hvor han er klar til det. Så hvis den mulighed kommer, og det bliver en mulighed for ham, synes jeg, at han skal skifte.

I denne sæson er det blevet til 10 mål og 11 oplæg for den danske offensivprofil i Premier League, hvor han har hjulpet Tottenham til en tredjeplads.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus