Ti-mands Leicester tog en sen sejr i Burnley

Leicester med Kasper Schmeichel i buret var i undertal i næsten hele kampen, men de formåede alligevel at vinde med 1-2 over Burnley.

Det var en hård dag på kontoret for Kasper Schmeichel og Leicester, da de søndag besøgte Burnley. Gæsterne var en mand i undertal i næsten hele kampen, men de formåede alligevel at tage en sen 1-2 sejr på Turf Moor.

Der skulle kun gå fire minutter, før Leicester blev reduceret til ti mand. Demarai Gray blev sendt alene mod mål, og Harry Maguires benspænd på den fremadstormende kantspiller blev vurderet som en nødbremse, og derfor blev han sendt i bad. Wes Morgan blev sendt på banen kort efter som afløser i midterforsvaret.

Efter 33 minutter skulle Leicester dog alligevel komme i front. Leicester blev tildelt et frispark et par meter udenfor feltet, og den lagde James Maddison på flot vis over muren og ind bag en sprællende Tom Heaton i Burnley-målet.

Der skulle dog kun gå fire minutter, inden der blev udlignet Dwight McNeil modtog bolden på kanten af feltet i et kontraangreb, og han lagde flot bolden ind i det lange hjørne bag Kasper Schmeichel.

Burnley pressede på med bolde i feltet i løbet af anden halvleg, men de blev aldrig for alvor farlige. Derfor blev det i stedet Leicester, der løb med de tre point, da indskiftede Wes Morgan i overtiden stangede 1-2 scoringen i nettet.

Med sejren er Brendan Rodgers og Leicester at finde på tiendepladsen, mens Burnley ligger to point over stregen som nummer 18.