• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Tidligere Chelsea-spiller sviner Mesut Özil

Foto: Kirsty Wigglesworth/Polfoto

Mesut Özil er startet flot i denne sæson, men han er dybt overvurderet. Det mener den tidligere Chelsea-spiller Jason Cundy.

Af Michael Ehrhorn

Arsenal har fået en flot start på sæsonen, og ligger til i toppen af Premier League-tabellen. En af de helt store faktorer bag den succes har været den tyske verdensmester Mesut Özil, der for alvor har vist klasse i denne sæson. Arsenal-profilen har været med i mange scoringer for London-klubben, og blandt klubbens fans er han blandt de mest populære. 

Det er dog ikke alle, der er lige imponeret over den tyske storprofil. En af kritikerne er den tidligere Chelsea-spiller Jason Cundy, der i skarpe vendinger kritiserer Özil:

- Mesut Özil er den mest overvurderede spiller i hele Premier League. Hver eneste uge er der Arsenal-fans, der kommer hen til mig og taler om ham. Hvor god han er, og at han er verdensklasse. Sandheden er dog, at det er han ikke. Hvis du gerne vil tale om verdensklasse, burde man se på en spiller som Luis Suarez. Det er fornærmende at nævne Özil i samme kategori som sådan en spiller, siger Cundy i et interview med Football Fan Zone og fortsætter: 

- Udover at han ikke er nogen verdensklassespiller, så er han jo ikke en gang den bedste spiller i sin klub. Alexis Sanchez er på et langt højere niveau. Han er vigtigere, og jeg gad ikke at have Mesut Özil i nærheden af Chelsea, udtaler Cundy. 

Jason Cundy var i Chelsea fra 1988 til 1992. Han har udover London-klubben repræsenteret klubber som Tottenham, Crystal Palace og Ipswich.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.