• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Tidligere engelsk landsholdsspiller bliver manager for Martin Braithwaite

Engelske Jonathan Woodgate får opgaven med at bringe Middlesbrough tilbage i Premier League.

Af Kenneth Jensen

Han er født og opvokset i Middlesbrough, og nu får tidligere landsholdsspiller Jonathan Woodgate opgaven med at bringe den klub, han altid har holdt med, tilbage i Premier League.

Den 39-årige er netop blevet udnævnt til ny manager for Middlesbrough og dermed også Martin Braithwaite.

Jonathan Woodgate var som aktiv på kontrakt i Leeds, Newcastle, Real Madrid, Middlesbrough, Tottenham og Stoke, og han var også en del af det engelske landshold. Woodgate havde med sikkerhed fået langt flele landskampe, hvis ikke den ellers så lovende karriere var blevet spoleret af et hav af skader.

Nu skal han så være i spidsen for "Boro", og ved sin side får han tidligere irske landsholdsangriber Robbie Keane, der har ageret som assistent for det irske landshold. Også Leo Percovich og Danny Coyne skal være en del af trænerstaben.

- Fansene skal igen sidde på kanten af deres sæder. Vi vil gerne have så mange fans, vi kan, tilbage på stadion ved at spille offensiv og underholdende fodbold med højt pres, siger Jonathan Woodgate.

Woodgate har arbejdet i Middlesbrough, blandt andet som ungdomstræner, siden 2017. Nu får han altså chancen som cheftræner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus