Tidligere FCM-stopper får fri transfer
2016-01-07 14:13
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Han vandt for en del år siden titlen som årets unge spiller i England foran Wayne Rooney, men så gik karrieren ned, og nu har Jermain Jenas valgt at stoppe sin aktive karriere.

Han var et sandt engelsk stjerneskud, da Newcastle United tilbage i februar 2002 betalte 50 millioner kroner for at få fat i den dengang 18-årige Jermaine Jenas. Dengang var han forrygende for 'the Magpies', og allerede i sin første hele sæson i Newcastle blev midtbanespilleren kåret til årets unge spiller i England - foran Wayne Rooney.

Landsholdet kom han også på, men efter tre år i Newcastle ville Jermaine Jenas videre, fordi han var træt af livet i Newcastle, som han kaldte for et liv i en 'guldfisk-skål'. Tottenham tog Jenas, og så gik karrieren ellers ned af bakke. Jenas blev aldrig den spiller, talentet berettigede til, og nu har han valgt at stoppe karrieren. Det fortæller den nu 32-årige Jermaine Jenas i et interview med BBC.

- Jeg har valgt at stoppe karrieren. Jeg har forsøgt at komme tilbage fra en knæskade, men desværre er det nu slutningen på min karriere, siger Jermaine Jenas til BBC.

Jenas slutter karrieren som Queens Park Rangers-spiller og med 21 landskampe på cv'et.

I alt nåede Jenas mere end 400 kampe for Nottingham Forest, Newcastle, Tottenham, Aston Villa og Queens Park Rangers.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?