• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Tidligere fysisk træner om ny United-back: Han er en fantastisk atlet

Ifølge en af Aaron Wan-Bissakas tidligere trænere i Crystal Palace er den unge back en fantastisk atlet.

Af Kristian Porse

I sidste uge offentliggjorde Manchester United, at de havde købt Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace. Prisen, som United betaler, skulle eftersigende ligge omkring de 50 millioner pund. 

Og for de penge får Old Trafford-klubben en fantastisk atlet. Det mener Scott Guyett, der er fysisk træner i Crystal Palace, i hvert fald. Han forklarer, at han aldrig havde regnet med, at Wan-Bissaka ville ende i en klub som United, indtil han for alvor så, hvad højrebacken var i stand til. 

- Indtil for sæsoner siden, hvor han kom med til nogle træningssessions på førsteholdet, havde jeg ikke arbejdet direkte med Aaron. Hvis du fortalte mig for fem år siden, at den her fyr i en alder af 21 ville skifte til Manchester United for 50 millioner pund, så ville jeg grine. 

- Men Aaron gjorde det så godt fra første fløjt på førsteholdet, hvor han sidenhen har taget sine skridt. Han er en fantastisk atlet - det stod klart med det samme, da han kom på førsteholdet. Han er den eneste, jeg har set, der har været i stand til konstant at slå Wilfried Zaha i en-mod-en, siger han ifølge Goal. 

Aaron Wan-Bissaka er søndag rejst med Manchester United til Australien, hvor de begynder deres preseason tour. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus