2017-10-08 17:44
Foto: Ross Kinnaird/GettyImages

Graeme Souness indrømmer, at han sagde nej tak til at hente Peter Schmeichel inden han kom til Manchester United.

Den tidligere Liverpool-manager, Graeme Souness, fortæller i en ny bog, at han havde muligheden for at hente den danske målmand, Peter Schmeichel, som siden gik hen og blev en stor spiller i Manchester United.

- Ron Yeats, som var chefspejer, fortalte mig, at der var en ung dansk målmand, Peter Schmeichel, der var Liverpool-fan og som var villig til selv at betale for fly og ophold bare for at få lov at vise sig frem hos os, fortæller Souness i en ny bog, som The Sunday Times bringer et uddrag af. 

Men i daværende periode havde Liverpool en rutineret hollandsk målmand, ligesom man netop havde hentet en ung engelsk målmand til klubben.

- Jeg ville ikke bekymre Bruce Grobbelaar, og vi havde netop hentet David James, så jeg mente, at jeg kunne undvære en ung målmand.

Foruden Peter Schmeichel fortæller Graeme Souness også, at han var tæt på at hente Eric Cantona, som ligeledes endte med at blive en legende i Manchester United.

- Vi spillede hjemme mod Auxerre og Michel Platini kom over til mig. Han fortalte, at han havde en spiller til mig, en problem-dreng, men en dygtig spiller. Det var Cantona, men det sidste jeg havde behov for var endnu en problem-spiller.

Peter Schmeichel endte med at blive en stor del af Uniteds succes i 90'erne, hvilket kulminerede med The Trebble i 1999, men Cantona nævnes som en af de bedste spillere i Manchester United nogensinde.

SENESTE NYT...
OP | NED