• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Tidligere Liverpool- og Real Madrid-træner forventer Premier League-retur

Foto: Getty Images

Rafael Benitez vil tilbage til Premier League, når han er færdig med at være træner i Kina, fortæller den tidligere Liverpool- og Chelsea-chef.

Af Nicklas Grodt Degn

I sommer forlod Rafael Benitez for første gang den europæiske fodboldscene efter over 25 år som træner for klubber som Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli og Real Madrid for at tage til Kina.

Her står Benitez i spidsen for Super League-klubben Dalian Yifang, men han vender tilbage til England en dag. Det forsikrer Benitez selv.

- I fremtiden kommer jeg tilbage til England. Jeg er glad her. Det er ikke, fordi jeg vil tilbage lige nu, det er snarere i fremtiden, siger Rafael Benitez til BBC.

Den 59-årige spanske fodboldtræner har arbejdet i England som Liverpool-træner fra 2004 til 2010, i Chelsea fra 2012 til 2013 og senest Newcastle fra 2016 til 2019.

- Min idé er at arbejde i Premier League i fremtiden. Jeg vil gerne være tæt på min familie, og det er en liga, jeg er meget glad for, siger Benitez.

Rafael Benitez startede sin trænerkarriere i spidsen for Real Madrids U17-hold i 1986 inden han steg i graderne og blev assistenttræner for førsteholdet for at vende tilbage og blive cheftræner for Real Madrids førstehold i 2015.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020