• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Tidligere Liverpool-spiller: Der er ikke pres på Liverpool for at vinde et trofæ

Tidligere Liverpool-spiller: Der er ikke pres på Liverpool for at vinde et trofæ
Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller, John Barnes, mener ikke, at Jürgen Klopp er under pres for at vinde et trofæ med Liverpool denne sæson.

Af Morten Jørgensen

Det er endnu ikke lykkedes for Jürgen Klopp at vinde et trofæ i sine første tre år hos Liverpool. Det har dog været tæt på i tre omgange, hvor klubben har tabt i både pokalfinalen, Europa League-finalen og Champions League-finalen.

Op til denne sæson har forventningerne til Liverpool-mandskabet været store efter en sommer, hvor klubben har forstærket sig med spillere som Alisson, Fabinho og Naby Keïta.

Men spørger man den tidligere Liverpool-spiller, John Barnes, så er der ikke et pres på Liverpool for at levere et trofæ i denne sæson.

- Vil vi helst vinde League Cuppen og slutte 25 point bag City, eller slutte tre point bag City på andenpladsen og ikke vinde et trofæ? For mig er det vigtigere. Det viser fremgang. Det viser, at man konsekvent kan kæmpe med i toppen af ligaen, og det vil betyde, at man også er konkurrencedygtig i de andre turneringer.

- Så hele idéen med at vinde trofæer er ikke så vigtig i min bog som at komme meget tættere på toppen. For hvis man er tættere på toppen i Premier League, betyder det, at man konstant vinder kampe og spiller godt, hvilket også hjælper i de andre turneringer.

- Ja, det ville være fedt at vinde et trofæ, men jeg vil hellere ikke vinde et trofæ og slutte som nummer to med syv eller otte point op til toppen, fortæller John Barnes til Daily Star.

Senest Liverpool vandt et trofæ var i 2012, hvor klubben vandt League Cuppen efter en sejr mod Cardiff.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus