Tottenham røg tidligt ud i Champions League i sidste sæson, og hvis det er op til den tidligere Tottenham-spiller, så skyldtes det truppens unge udtryk. Der skal flere erfarne spillere til, hvis man vil klare sig, lyder hans tip.

Den tidligere franske landsholdsspiller William Gallas spillede for Tottenham fra 2010 til 2013, hvor han var med til at spille holdet frem til kvartfinalen i Champions League. Det kan holdet godt få svært ved at gentage i den kommende sæson, hvor holdet er tilbage i turneringen igen efter de i den netop overståede sæson røg ud allerede i gruppefasen.

Det siger den kontroversielle franskmand i et interview med Daily Star.

- Tottenham er en smule for ungt til Champions League. Det er en turnering, der er anderledes end Premier League. Du skal have erfaring, og du er nødt til at være klogere og holde fokus, siger han, og minder om, at det især i kampene mod Bayer Leverkusen og Monaco var erfaring, der manglede.

Gallas peger derfor på, at Spurs-holdet i dag og dét hold, som han selv spillede for, har den forskel, at Gallas' hold havde mange ældre og mere erfarne spillere på holdet.

Det kan måske godt lyde lidt som Alan Hansens udtalelse om Manchester United tilbage i 1995, da de stillede med et meget ungt hold. Vi behøver nok ikke nævne, at Manchester United faktisk vandt Premier League dén sæson - og året efter igen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?