• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Top 10: De bedste U21-spillere i Premier League

Foto: Getty Images

Vi har kåret de 10 bedste spillere i Premier League, der ikke bliver ældre end 21 år i 2020.

Af plbold.dk

10. Callum Hudson-Odoi (Chelsea)
Udviklingen lader til at være gået lidt i stå for Hudson-Odoi, som er blevet skreget op til det helt store over halvandet års tid. En slem skade har selvfølgelig haft betydning, men han kan stadig utrolig mange ting.

9. Bukayo Saka (Arsenal)
Det er et enormt talent, Arsenal har fået bragt op på førsteholdet. Der sniger sig stadig en del fejl ind hos Bukayo Saka, som også er blevet brugt på en uvant position som venstre back. Offensivt kan han utrolig mange ting, og han ligner en kommende klassespiller.

8. Mason Greenwood (Manchester United)
Purunge Greenwood er stadig ganske uprøvet, og det er kun i glimt, at vi har fået lov til at se ham i aktion. Han viser modenhed og stor træfsikkerhed, og det er nok kun et spørgsmål om tid, inden han får sit helt store gennembrud for Manchester United.

7. Dwight McNeil (Burnley)
Det er nok kun et spørgsmål om tid, inden englænderen finder sig en større adresse. Han har nærmest været en enmandshær for Burnley på venstrekanten, og han har rigtig mange kvaliteter i sit spil, selvom han kun er 20 år gammel.

6. Gabriel Martinelli (Arsenal)
Det brasilianske stortalent har strålet i en række kampe for Arsenal denne sæson, og han har formået at score en række mål. Han virker utrolig skarp foran kassen, og det lover godt for den fremtidige karriere.

5. Reece James (Chelsea)
Sikke en lynkarriere han har gjort. Er allerede nu en af ligaens bedste højre backs, og hvis ikke konkurrencen på det engelske landshold var så knivskarp på positionen, havde han været en fast del af landsholdet. Besidder en formidabel fysik og en præcis højre fod.

4. Matteo Guendouzi (Arsenal)
Franskmanden er ikke Mikel Artetas favoritspiller, men Guendouzi har allerede vist mange prøver på sine evner gennem de seneste snart to år i Arsenal-trøjen. Der er stadig udfald i præstationerne, men han er rigtig god.

3. Phil Foden (Manchester City)
Måske spilleren med det største potentiale på denne liste, men han får ikke for alvor lov til at vise det frem. Begynder dog at få lidt flere kampe for Manchester City og også i afgørende kampe, og så viser han sit værd.

2. Declan Rice (West Ham)
Han har været fast mand for West Ham i et par sæsoner efterhånden, og han nu også en fast bestanddel af det engelske landshold. Det er heller ikke uden grund, at han er sat i forbindelse med større klubber.

1. Mason Mount (Chelsea)
Seks landskampe for England, fast mand for Chelsea og allerede en afgørende spiller i Premier League. Det er gået hurtigt for midtbanespilleren, som sidste sæson spillede i the Championship.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.