• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Tottenham bekræfter: Alli har brækket hånden

Dele Alli har brækket hånden, bekræfter Tottenham, og han er derfor tvivlsom til weekendens opgør mod Huddersfield. Klubben bekræfter samtidig, at Harry Kane har pådraget sig en ny ankelskade.

Af Victor Risager

Selv om Tottenham sikrede sig en 1-0-sejr over Manchester City i den første af to Champions League-kvartfinaler tirsdag, var der også grund til bekymring efter kampen.

Harry Kane måtte således udgå i anden halvleg med en ankelskade, og det frygtes, at den kan holde angriberen ude resten af sæsonen. Men udover Kane pådrog midtbaneprofilen Dele Alli sig også en skade. Han har nemlig brækket hånden, bekræfter Tottenham.

Læs også: Pochettino frygter for Kanes sæson efter ankelskade

- Vi kan bekræfte, at undersøgelser har vist, at Dele Alli brækkede sin venstre hånd i tirsdagens kamp, skriver Tottenham på sin hjemmeside.

Klubben vil dog ikke udelukke, at han allerede kan komme i aktion igen i weekenden mod Huddersfield Town.

- Den engelske midtbanespiller vil nu blive undersøgt for at afgøre, om han kan være tilgængelig til weekendens kamp mod Huddersfield Town, skriver de.

Undersøger Harry Kane yderligere
På sin hjemmeside bekræfter Tottenham samtidig, at Kane har pådraget sig en alvorlig lebbåndsskade i anklen. De giver dog ikke en tidshorisont for, hvornår han kan vende tilbage. I stedet skriver de, at han skal undersøges yderligere.

- Undersøgelserne fortsætter, og han vil fortsat blive evalueret af vores lægestab i løbet af den kommende uge, skriver Tottenham.

Kane har i denne sæson scoret 24 mål på 39 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus