Tottenham holder fast i toppen med sejr

Christian Eriksen og company slog lørdag aften Brighton på udebane og holder dermed trit med toppen i Premier League.

Tottenham har allerede snublet lidt i årets Premier League, men lørdag sørgede Londonklubben for at holde sig blandt topholdene.

Mauricio Pochettinos tropper slog nemlig Brighton med 2-1 på udebane og lægger sig dermed op på femtepladsen i ligaen med 12 point - seks point bag Liverpool på førstepladsen.

Harry Kane var manden bag Tottenhams føringsmål efter 42 minutter, da han på straffespark udplacerede Mathew Ryan i Brighton-målet.

Efter 77 minutter spil fordoblede Erik Lamela gæsternes føring, da han fra kanten af feltet sparkede bolden i det fjerne hjørne.

Tre minutter inde i anden halvlegs overtid lykkedes det dog hjemmeholdet at pynte på resultatet, da Anthony Knockaert reducerede til 1-2 i et kontraangreb.

Gæsterne fra Tottenham dominerede kampen hele vejen igennem, og hjemmeholdet var derfor aldrig rigtig i nærheden af at tage point fra sidste års tredjeplads.