• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Tottenham nærmer sig kontraktforhandlinger med Eriksen

Tottenham nærmer sig kontraktforhandlinger med Eriksen
Foto: Getty Images

Det lader nu til, at Christian Eriksen kan forvente et nyt kontrakttilbud fra Tottenham indenfor kort tid.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsprofil Christian Eriksen har spillet i den engelske Premier League-klub Tottenham siden 2013, og han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2020, men det kan nu være, at det kommer til at blive en længere aftale.

Det skriver den engelske avis The Sun.

Her bliver det fortalt, at de to partier tidligere på året havde gang i en forhandling om en ny kontrakt, men de brød sammen. Men da Eriksen nu har udtalt sig meget positivt om klubben, så kunne det se ud til, at de vil prøve igen.

- Jeg fokuserer bare på at spille fodbold, og så overlader jeg at tale til andre, men jeg vil sige, at jeg meget glad for at være, der hvor jeg er, lød det fra Eriksen.

Den 26-årige offensivspiller kunne ifølge avisen se frem til en væsentlig lønforhøjelse i forbindelse med den seneste lønforhandling, hvor han lå til at kunne mere end fordoble sin indtægt. Nu lyder lønnen omkring 590.000 kroner om ugen, og den dengang var klubbens tilbud 1,35 millioner kroner om ugen.

Det er også afgørende for dem, at de kan få en aftale på plads med Eriksen, der på rygteplan ofte bliver sat i forbindelse med diverse storklubber som PSG og Real Madrid.

Christian Eriksen har spillet samlet 232 kampe for Tottenham, hvor det er blevet til 57 mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.