• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Tottenham-profil åbner op for sommerskifte

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Danny Rose vil ikke garantere, at han også trækker Tottenham-trøjen over hovedet i næste sæson

Af Mikkel Sloth

Det har været et par skuffende uger for engelske Danny Rose. Først tabte Tottenham Champions League-finalen til Liverpool, og derefter glippede mulighed for en triumf med England, da Holland blev endestationen i semifinalen i Nations League.

Søndag fik Rose og England lidt oprejsning, da de vandt bronzekampen mod Schweiz, og efterfølgende talte Danny Rose med engelske Sky Sports. Her såede den hurtige venstreback tvivl om sin fremtid i Tottenham, som han ikke er sikker på også at tørne ud for i næste sæson.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Jeg ser frem til en pause. Hvis jeg er tilbage i Tottenham i næste sæson, fantastisk. Hvis ikke, fantastisk. Jeg må bare vente og se, lød den kryptiske udmelding fra den engelske landsholdsback.

Danny Rose har tidligere været meldt på vej væk fra Tottenham, særligt da han offentligt kritiserede Tottenhams taktik på transfermarkedet - eller mangel på samme. Indtil videre er han dog blevet i klubben, men måske næste sæson byder på nye udfordringer for 28-årige Danny Rose, der har spillet næsten 200 kampe for Tottenham.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.