• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Tottenham-profil: Vi fortjener et trofæ

Foto: Getty Images

Tottenham fortjener at vinde et trofæ i denne sæson, mener Moussa Sissoko.

Af Mads Bye Marboe

Tottenham har ikke siden 2008, hvor klubben vandt den engelske Liga Cup, hentet et eneste trofæ, men nu er tiden ved at være inde.

Det mener franske Moussa Sissoko, som har udviklet sig til at være en af de store profiler på Mauricio Pochettinos mandskab.

- Det er ikke bare nu. Selv sidste år eller året før (fortjente vi det). Det var det, vi gik efter, men det lykkedes ikke. Jeg synes, at holdet har gjort et fantastisk stykke arbejde i nogle år, og vi er altid tæt på at vinde noget. Det er smertefuldt at tabe på stregen, siger midtbanespilleren til talkSPORT og uddyber:

- Jeg synes, at denne klub og dette hold fortjener et trofæ, så forhåbentlig kan vi gøre det i år. Vi har sagt det inden hver sæson, og vi har altid manglet noget, så forhåbentlig bliver dette et godt år for os, hvor vi slutter med masser af succes.

Tottenham har op til den nye sæson forstærket sig med Tanguy Ndomble, Ryan Sessegnon og Giovanni Lo Celso.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.