• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Tottenham starter egen undersøgelse efter racisme-skandale

Foto: Getty Images

Der lød angiveligt racistiske tilråb mod Chelseas Antonio Rüdiger i gårsdagens kamp på Tottenham Hotspur Stadium, og nu tager klubben affære

Af Mikkel Sloth

Det var ikke kun nederlaget på banen, Tottenham kunne være ærgerlig over, da de tabte 2-1 på hjemmebane til lokalrivalen Chelsea i går. Resultatet stod efter kampen i skyggen af de racistiske tilråb, der blev ytret mod Chelseas Antonio Rüdiger under kampen.

Der er stort fokus på racisme i engelsk fodbold, hvor det ikke er længe siden, en lignende hændelse fandt sted i derbyet mellem Manchester City og Manchester United.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Real Madrid klar med kæmpebeløb for PSG-stjerne

For at komme til bunds i sagen starter Tottenham nu en undersøgelse for at finde den eller de personer, der stod bag tilråbene i går. Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor de tager stærk afstand fra racismen og truer med deres hårdest mulige straf.

- Vi foretager nu en grundig undersøgelse, som vil inkludere samarbejde med Chelsea og deres spillere med deres observationer. Alle former for racisme er fuldstændig uacceltabelt og vil ikke blive tolereret på vores stadion.

Læs også:Efter flere titler og europæisk fodbold: Udenlandsdansker vil skifte klub

- Vi tager alle sådanne beskyldninger ekstrem seriøst og er klar til at give den hårdest mulige straf til personer, der bliver taget i at udvise den opførsel, inklusiv et forbud mod at komme på stadion, lyder det fra Tottenham.

Læs også:Kampen mellem Tottenham og Chelsea skulle være stoppet

Læs også:Lærlingen overvandt læremesteren: Eriksen og Tottenham tabte til Chelsea

Læs også:Den engelske VM-helt Martin Peters er død

Superliga

Mere Superliga

Fokus