• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Tottenham-stopper: Alle står bag Pochettino

Foto: Getty Images

Tottenhams Toby Alderweireld forsikrer, at der er opbakning til Mauricio Pochettino, selvom London-holdet er inde i en skidt periode.

Af Nicklas Grodt Degn

Med 1-1 hjemme mod bundholdet Watford fortsatte Tottenham lørdag krisen, der blot har kastet tre Premier League-point af sig af de seneste fire kampe og med en 2-7-afklapsning af Bayern München inde midt i det hele.

Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved Mauricio Pochettinos fremtid i spidsen for Champions League-finalisterne, men det er ikke en agenda, Tottenham-spillerne vil være med på.

Læs også:Tottenham skuffede på ny mod Watford

- Vi er et hold på banen og du kan se, at vi kæmper. Alle står bag klubben og manageren, ellers kunne vi ikke yde den indsats, vi gjorde i dag (i går, lørdag, red.), sagde Tottenham-forsvareren Toby Alderweireld efter Watford-kampen til BBC.

Hovedpersonen Pochettino ville efter kampen se fremtid, og så et muligt lyspunkt lige rundt om hjørnet.

Læs også:Tottenham-træner forventer ingen januartransfers

- Det er godt, at vi har en Champions League på tirsdag. Det bliver svært, men forhåbentlig kan vi stå solidt. Det er det, vi har brug for, for at bygge på vores selvtillid, sagde Pochettino til BBC.

Tottenham ligger efter ni kampe på syvendepladsen i Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.