• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicklas Grodt Degn

Tottenham-træner: Vi er nødt til at acceptere VAR

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino erkender, at han oprindeligt var kritisk overfor VAR, men understreger, at det er kommet for at blive. Josep Guardiola efterlyser ændringer.

Af Nicklas Grodt Degn

VAR var det helt store emne på dagsordenen efter lørdagens Premier League-kamp mellem Manchester City og Tottenham. Dybt inde i overtiden og efter at have jublet i en rum tid, annullerede dommeren en Manchester City-scoring til 3-2 efter en konsultation med VAR-systemet.

- Vi er nødt til at acceptere VAR. Jeg var en smule kritisk over for VAR, men nu er vi nødt til at acceptere reglerne. I dag var det en fordel for os. Der er ingen tvivl om, at det ikke vil være til vores fordel en anden gang. Det er en regel, og det er vi nødt til at acceptere, sagde Tottenham-manager Mauricio Pochettino efter kampen ifølge BBC.

Også hans modpart, Manchester City-manager Josep Guardiola, havde en ting eller to at sige om det meget omdiskuterede system til dommerhjælp.

- Jeg troede, vi var ovre situationen i Tottenham i Champions League (semifinalen i foråret, hvor et lignende VAR-drama udfoldede sig, red.). Men det er det samme. Dommeren og VAR annullerer målet. Det er anden gang, det sker og det er hårdt. Det er det virkelig, men sådan er det, sagde Guardiola og tilføjede:

- (…) De er nødt til at fikse det. Fløjten er ikke til at høre under kampen.

Både Manchester City og Tottenham er på fire point efter to kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus