• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Transferrekord på vej: Derfor vælger Sancho United frem for Liverpool

Foto: Getty Images

Daily Mirror skriver, at Jadon Sancho har sine årsager til at vælge Manchester United til og Liverpool fra.

Af plbold.dk

Manchester United er klare favoritter til at slå sin egen transferrekord og signe Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til sommer i en handel, som formentligt vil koste The Red Devils mere end £100 millioner.

Og trods interesse fra Liverpool skulle Sancho også selv foretrække et skifte til Old Trafford over Anfield.  Det erfarer Daily Mirror.

Adskillige engelske medier har den seneste uge udråbt Manchester United som klare favoritter, og Sky Italia-transferguruen Fabrizio Romano er ingen undtagelse.

Liverpool udviser som bekendt interesse, men interesse er én ting. Noget andet er, om Liverpool er parate til at betale potentielt mere end £100 millioner for den 20-årige englænder.

Det vil The Reds meget nødigt, og selv hvis Liverpool fandt et trecifret millionbeløb frem, ville Sancho lige nu vælge Manchester United over ærkerivalerne.

Ifølge Daily Mirror skyldes det helt enkelt, at Sancho udmærket godt er klar over, at det vil blive overordentligt svært at bryde igennem som fast starter for Jürgen Klopps mandskab, når konkurrenterne hedder Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

På den baggrund erfarer Mirror, at Sancho lige foretrækker et skifte til Manchester United, og han skulle være spændt over at komme til et hold, som fokuserer så meget på unge spillere, som The Red Devils gør i øjeblikket under Ole Gunnar Solskjær.

Derudover skulle han også glæde sig over udsigten til at spille sammen med kammerater som Marcus Rashford, Harry Maguire og Jesse Lingard, og det mærkes angiveligt i forhandlingerne, hvor Manchester United hidtil er blevet positivt overrasket over, hvor nemt det hele er gået hidtil.

 

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus