• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Transfervarm Vestergaard har fået hjernerystelse: Misser Eriksen-duel

Foto: Getty Images

Jannik Vestergaard har fået en albue i hovedet og kan derfor ikke spille Southamptons FA Cup-kamp mod Christian Eriksens Tottenham på lørdag.

Af Anders Dehn

En tredjedel af de danske islæt kommer ikke med, når Southampton og Tottenham mødes på lørdag. Jannik Vestergaard sidder således ude, mens han døjer med efterveerne fra en hjernerystelse.

Det fortæller manager Ralph Hasenhüttl til Southamptons hjemmeside. Vestergaard er en af tre spillere i truppen, der må tage plads på tribunen eller hjemme i sofaen, mens holdkammeraterne knokler løs på banen.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Leicester vil hapse dansk stopper fra liga-konkurrenter

- Cédric er måske ude i tre uger med en knæskade. Jannik er også ude, fordi han har en hjernerystelse fra en albue, der ramte ham. Longy (Shane Long, red.) har et hævet knæ, så han kan ikke spille i weekenden, siger Hasenhüttl.

Opgøret var ellers Vestergaards sidste chance for at imponere på denne side af transfervinduet. Leicester skulle angiveligt være interesseret i at hente ham til klubben, men danskeren får altså ikke mulighed for at efterlade et godt sidste indtryk, inden vinduet lukker.

Læs også:Højbjerg og Vestergaard nedlagde Crystal Palace

Jannik Vestergaard var ellers tilbage i Southamptons startopstilling tirsdag aften, da hans hold mødte Crystal Palace i Premier Leagues runde 24. Han spillede hele kampen i 2-0-sejren.

Med ham ude er det op til Southampton-anfører Pierre Emile Højbjerg og Tottenhams Christian Eriksen at vise de danske farver. Hvis altså ikke Eriksens formodede skifte til Inter går igennem inden.

Læs også:Vestergaard tager kampen op i Southampton

Læs også:Medie: Southampton kigger på Vestergaard-konkurrent i Valladolid

Læs også:Bundesliga-klub meldes interesseret i dansk landsholdsreserve

Superliga

Mere Superliga

Fokus