• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Trods Pukki-scoring: Liverpool kørte Norwich over i premieren

Teemu Pukki kom på tavlen for Norwich mod Liverpool, men Liverpool løb alligevel med en sikker sejr.

Af Victor Risager

Liverpool fortsatte, hvor de slap i sidste sæson, og hentede en overbevisende 4-1-sejr over oprykkerne Norwich i Premier League-premieren fredag aften.

I første halvleg scorede Liverpool alle deres fire mål, hvor Norwich’ Grant Hanley lagde ud med at score et selvmål efter syv minutter.

Herefter fordoblede Mohamed Salah føringen efter knap tyve minutter med en kølig afslutning, før Virgil van Dijk scorede til 3-0 med et kraftigt hovedstød ti minutter senere. Få minutter før pausen gjorde Divock Origi det også til 4-0 med et hovedstød.

Der var dog skår i glæden i Liverpools første halvleg, da keeperprofilen Alisson måtte udgå efter 39 minutter som følge af en skade. Brasilianeren faldt akavet efter et udspark og blev erstattet af Adrian.

Liverpool fik ikke scoret yderligere i anden halvleg, men Norwich fik imidlertid reduceret. Den tidligere Brøndby-profil Teemu Pukki sendte nemlig bolden i mål efter 64 minutter.

Det sluttede 4-1 til Liverpool, der altså indleder sæsonen med tre point. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.