Trods Pukki-scoring: Liverpool kørte Norwich over i premieren

Teemu Pukki kom på tavlen for Norwich mod Liverpool, men Liverpool løb alligevel med en sikker sejr.

Liverpool fortsatte, hvor de slap i sidste sæson, og hentede en overbevisende 4-1-sejr over oprykkerne Norwich i Premier League-premieren fredag aften.

I første halvleg scorede Liverpool alle deres fire mål, hvor Norwich’ Grant Hanley lagde ud med at score et selvmål efter syv minutter.

Herefter fordoblede Mohamed Salah føringen efter knap tyve minutter med en kølig afslutning, før Virgil van Dijk scorede til 3-0 med et kraftigt hovedstød ti minutter senere. Få minutter før pausen gjorde Divock Origi det også til 4-0 med et hovedstød.

Der var dog skår i glæden i Liverpools første halvleg, da keeperprofilen Alisson måtte udgå efter 39 minutter som følge af en skade. Brasilianeren faldt akavet efter et udspark og blev erstattet af Adrian.

Liverpool fik ikke scoret yderligere i anden halvleg, men Norwich fik imidlertid reduceret. Den tidligere Brøndby-profil Teemu Pukki sendte nemlig bolden i mål efter 64 minutter.

Det sluttede 4-1 til Liverpool, der altså indleder sæsonen med tre point.