• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Uanset pris: Tottenham vil ikke sælge Pochettino til Man. United

Selv hvis Manchester United lægger 50 millioner pund på bordet, vil Tottenham ikke lade Mauricio Pochettino tage til Old Trafford

Af Mikkel Sloth

Når Manchester United i morgen besøger Wembley Stadium til mødet med Tottenham, er det samtidig et møde med holdet foretrukne fremtidige manager. I hvert fald hvis man skal tro de mange rygter, der siden fyringen af José Mourinho har placeret Tottenhams manager Mauricio Pochettino som det øverste navn på Manchester United ønskeliste.

Men det kan de godt glemme alt om på Old Trafford. For i Tottenham har ikke ikke tænkt sig at slippe sin manager, som de er utroligt glade for i det nordlige London.

Ifølge den engelske avis The Sun har Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy gjort det klart for for den øvrige bestyrelse, at intet beløb er højt nok til at sælge Pochettino. Om Manchester United så lægger 50 millioner pund, cirka 420 millioner kroner, skal de prompte afvises. Også selvom det er et usædvanlig højt beløb for en manager.

Men Daniel Levy tror så meget på Mauricio Pochettinos evner, at han under ingen omstændigheder vil se ham forlade Tottenham. Står det til Levy, skal Manchester United derfor se sig om efter et alternativ til argentineren, hvis de ikke vil fortsætte med den midlertidige manager Ole Gunnar Solskjær i næste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus