• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Udsat David Moyes: Resultatet var misvisende

David Moyes ærgrer sig over nyt nederlag lørdag for Sunderland, men glæder sig samtidig over lyspunkter i en svær tid.

Af Michael Ehrhorn

Der er næppe ret sjovt at være Sunderland-spiller, manager eller fan i øjeblikket. Lørdag tabte holdet på ny, da Arsenal tog 1-4 sejren, og det efterlader Sunderland tilbage i bunden med kun to points høst. En høst der er den dårligste sæsonstart nogensinde i Premier League-historien. 

Lørdagens skuffelse har bragt Sunderland-manager David Moyes ud i et nyt stormvejr. Jobbet som manager hænger ifølge flere medier i en tynd tråd, men midt i mørket forsøger Moyes at rose sit mandskab. Han mener nemlig ikke, at Sunderland-holdet spillede til at tabe med tre i lørdagens affære: 

- Jeg må indrømme, at jeg synes, at måltavlen er lidt hård ved os. Jeg synes på ingen måde, vi fortjener at stå her og have tabt med tre mål. Spillerne gav alt, hvad de havde i sig i dag. Uanset hvad man siger, kan man ikke stille spørgsmålstegn ved deres passion og fight, siger David Moyes til klubbens hjemmeside. 

David Moyes så da også gode ting fra sit hold trods fire mål imod sig: 

- Der var nogle episoder i kampen, hvor vi ikke forsvarede os godt nok. Det betaler vi virkelig prisen for. I store dele af kampen forsvarer vi os flot, og vi spiller med en god disciplin. Vi lykkedes dog ikke med at holde det kampen ud. Det hele startede godt, men disciplinen skulle have fortsat efterfølgende også, udtaler han. 

David Moyes har tidligere været manager i Everton og i Manchester United. Hos sidstnævnte fik han sparket efter en turbulent periode.

Superliga

Mere Superliga

Fokus