• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

UEFA-chef: Ingen chance for, at Liverpool ikke bliver mestre

Foto: Getty Images

Aleksandar Ceferin, præsident i UEFA, ser ingen chance for, at Liverpool ikke bliver engelske mestre.

Af Victor Risager

Før coronavirus-pandemien satte Premier League på pause, var Liverpool godt på vej mod et længeventet engelsk mesterskab. Med et forspring på hele 25 point og kun 10 spillerunder igen skulle meget gå galt, hvis ikke Liverpool skulle løfte Premier League-trofæet.

Men kom coronavirussen imidlertid også til England, hvor Premier League nu har været sat på standby siden starten af marts, og det er endnu uvist, hvornår turneringen fortsætter.

Uanset hvad der sker, bliver Liverpool imidlertid mestre. Sådan lyder det fra UEFA-præsidenten Aleksandar Ceferin ifølge Goal til slovenske Ekipa.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Inter og FC Barcelona i vild byttehandel

- Jeg ser ingen chance for, at Liverpool ikke bliver mestre. Hvis turneringen genoptages, vil de næsten helt sikkert vinde det - teoretisk set er det ikke sikkert endnu, men det er det næsten, siger Ceferin og fortsætter: 

- Men hvis der ikke kan spilles, vil det også være nødvendigt at annoncere resultaterne på en eller anden måde og finde løsningen på, hvordan mestrene skal findes. Og selvfølgelig ser jeg ikke et scenarie, hvor det ikke vil være Liverpool.

- Jeg forstår, at fans vil blive skuffede, hvis det sker i et tomt stadion eller endda ved skrivebordet, men jeg tror, de vil vinde titlen på den ene eller anden måde.

Læs også:Efter massiv kritik: Liverpool trækker stor beslutning tilbage

UEFA-præsidentens udtalelse kommer dagen efter, at Manchester Uniteds Luke Shaw opfordrede til, at den indeværende Premier League-sæson skulle erklæres ugydlig.

Ender det med Liverpool som mestre, som Aleksandar Ceferin forventer, vil det være holdets første mesterskab i 30 år. De vandt deres seneste mesterskab i 1989/90-sæsonen med blandt andre danske Jan Mølby på holdet. 

Læs også:Corona-krise i Premier League: En kattelem til CL for Manchester City?

Læs også:David Moyes går frivilligt ned i løn

Læs også:United-spiller: Hvis vi ikke kan fortsætte, bør sæsonen være ugyldig

Superliga

Mere Superliga

Fokus