• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Umtiti vil have Barcelona til at matche Manchester Uniteds tilbud

Umtiti vil have Barcelona til at matche Manchester Uniteds tilbud
Foto: Getty Images

Samuel Umtiti er på jagt efter en lønforhøjelse i Barcelona, og han vil have dem til at matche Manchester Uniteds formodede udspil.

Af plbold.dk

En påstået interesse fra Manchester United bliver nu brugt af Samuel Umtiti til at forhandle en ny kontrakt på plads med Barcelona.

Manchester United blev sat i forbindelse med Samuel Umtiti i sidste måned, da transfervinduet var åbent, og ifølge den catalanske avis, Sport, lavede De Røde Djævle også en forespørgsel på franskmanden.

Ifølge avisen var Manchester United parate til at give landsholdsspilleren en årsløn på 45 millioner kroner, og det er nu den løn, som Umtiti vil forsøge at få Barcelona til at give ham i en ny kontrakt.

Den spanske storklub har længe været interesserede i at forlænge med forsvarsspilleren, som har gjort det rigtig godt siden skiftet fra Lyon i sommeren 2016. I den nuværende kontrakt har Umtiti desuden en frikøbsklausul på 447 millioner kroner, og det bekymrer også Barcelona.

Den nuværende kontrakt udløber i 2021, og Barcelona planlægger angiveligt at forlænge aftalen med midterforsvareren frem til 2024.

Superliga

Mere Superliga

Fokus