• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Emery: Özil er en vigtig spiller for os

Arsenals nye manager, Unai Emery, understreger, at tyske Mesut Özil er en vigtig spiller for klubben efter rygter om kontroverser mellem de to.

Af Sylvester Guldberg Røn

Mesut Özil var ikke med i truppen i sidste weekends sejr over West Ham grundet sygdom. Det var dog ikke alle, der købte undskyldningen om sygdom, og det har ført til rygter om kontroverser mellem den nye manager Emery og Özil.

Engelske medier melder om en kontrovers til en træning mellem de to. Men forud for søndagens kamp mod Cardiff udtaler Emery, at der ikke er hold i rygterne. Özil er en vigtig spiller for klubben, lyder det.

- Normalt forholder jeg mig ikke til, hvad medierne skriver om mig eller mine spillere. Men denne situation er glasklar: Alt er fint med Mesut Özil. Han leverer den arbejdsindsats, vi vil se, og han er en meget vigtig spiller for os, siger Unai Emery til Sky Sports forud for søndagens kamp.

Arsenal fik i sidste weekend sæsonens første sejr, da de på hjemmebane slog West Ham. Klubben har haft et svært startprogram, men Emery er fortrøstningsfuld.

- Alle spillere viser et godt engagement, og det er jeg meget tilfreds med. Der er positive ting at tage med fra alle tre kampe, og vi kommer til at fortsætte med de ting, og forbedre de dårlige ting, siger Emery til Sky Sports.

Arsenal skal søndag eftermiddag en tur til Wales, hvor Cardiff venter kl 14.30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus