• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Undervandseftersøgning finder lig i Sala-fly

Undervandseftersøgning finder lig i Sala-fly
Foto: Getty Images

En undervandseftersøgning kunne mandag konkludere, at et lig var et finde i det nedstyrtede fly, der styrtede ned i Den Engelske Kanal.

Af Gustav Tornby

I løbet af januars transfervindue købte Cardiff den argentinske angriber Emiliano Sala i franske Nantes.

Oven på skiftet ønskede argentineren at rejse tilbage til Nantes for at sige farvel til sine holdkammerater og klubbens stab. Da Sala skulle flyve tilbage til Cardiff, mistede flyet kontrollen og styrtede ned.

Søndag blev vraget fundet på bunden af Den Engelske Kanal – og mandag blev endnu en signifikant opdagelse gjort i eftersøgningen.

Her fandt AAIB – The Air Accident Investigation Branch – et lig i flyet, efter de havde sendt et mindre fartøj, formentlig en ubåd, ned for at undersøge vraget.

- På tragisk vis, så viser optagelserne fra vores ROV (fjernstyret transportmiddel, red.), at man kan se en af passagerne i flyvraget. AAIB overvejer nu sine næste skridt i konsultation med de pårørende og politiet, lyder udmeldingen fra AAIB ifølge BBC.

Foruden Sala var piloten David Ibbotson også ombord på flyet, da det styrtede. Det er ikke bekræftet, hvorvidt det var Sala eller Ibbotsons lig, der blev fundet.

AAIB har endnu ikke besluttet, hvorvidt vraget skal hæves fra havbunden til yderligere undersøgelse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.