• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ung Brentford-dansker vil presse på for flere startpladser

Luka Racic fik en kamp i Brentfords startopstilling i slutningen af sidste sæson og har været med førsteholdet på træningslejr. Han håber, at der er flere startpladser i vente.

Af Victor Risager

Mod slutningen af den forgangne sæson fik Luka Racic et lille gennembrud i Brentford, og den 20-årige dansker spillede to kampe for førsteholdet, hvoraf den ene var fra start.

Over sommeren har Brentfords cheftræner, Thomas Frank, også taget den unge forsvarsspiller med på førsteholdets træningslejr i Østrig, og det har været en anderledes opstart, end han oplevede med Brentfords B-hold sidste sommer.

- Ja, det har været anderledes. Akademiets preseason er hårdere på nogle måder, men her er alle detaljer meget vigtigere, fortæller Luka Racic til Brentfords hjemmeside.

Luka Racic fik også en plads i startopstillingen, da Brentford forleden spillede træningskamp mod Dynamo Kiev, og han håber, at han kan presse på for flere startpladser.

- Jeg vil fortsætte med at udvikle mig og presse på for pladser i startopstillingen, fortæller Luka Racic og tilføjer:

- Selvfølgelig er der altid nogle ting, man kan blive bedre til, men jeg føler, at jeg tager de rigtige skridt i den rigtige retning, så jeg skal bare fortsætte.

Brentford har hentet yderligere konkurrence til det central forsvar denne sommer, hvor de har hentet Pontus Jansson fra Leeds United og Ethan Pinnock fra Barnsley FC. Racic, Jansson og Pinnock startede imidlertid alle inde i Thomas Franks tremandsforsvar mod Dynamo Kiev.

Luka Racic kom til Brentford fra FC København i sommeren 2018. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus