• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Ung dansker sigter efter mere spilletid i Premier League-klub

Foto: Getty Images

Oskar Buur kalder det en drøm at være blevet en del af førsteholdet hos Wolves, og nu sigter han efter mere spilletid.

Af plbold.dk

Det er sjældent, at en ung dansker formår at kæmpe sig op på førsteholdet i en Premier League-klub. Det har Oskar Buur dog nu formået.

For nylig gjorde Wolves-manager Nuno Espirito Santo det klart, at danskeren er en 100 procent integreret del af førsteholdstruppen, og det er noget, der glæder den 22-årige forsvarsspiller.

- Jeg er rigtig glad for, hvordan det allerede er gået. Det er en drøm at komme fra Danmark og spille i den bedste liga. Jeg ville være den bedste, jeg kunne. Jeg forventede ikke at være på førsteholdet nu, men det var et af mine mål, og jeg er rigtig glad for, at det faktisk er sket, fortæller Oskar Buur til Express & Star.

I efteråret fik han fuld spilletid i en Europa League-kamp mod Besiktas, hvor han endda udmærkede sig med en assist i 4-0-sejren, og derudover har han fået et kort indhop i en FA Cup-kamp mod Manchester United.

Nu sigter han efter at få flere kampe på førsteholdet, som det er sket med Morgan Gibbs-White og Max Kilman, der har kæmpet sig op fra ungdomsholdet.

- Morgan og Max viste vejen for mig. Det er muligt at gøre det, siger Buur, der især er glad for, at Wolves ikke har nogen særlig bred trup.

- Jeg tror, at den smalle trup er god for os. Vi får fornemmelsen af, at vi er tæt på.

Oskar Buur har en fortid i AGF, mens han i sommeren 2017 skiftede fra Brabrand til Wolves.

Hans kontrakt med den engelske klub udløber i sommeren 2023.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.