• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Ung Newcastle-dansker mistede al selvtillid under udlejning

Foto: Newcastle United

Det blev slet ikke den succes, som man havde håbet på, da Elias Sørensen skulle prøve sig af for Blackpool.

Af Oliver Okstrøm

Danske Elias Sørensen spiller til daglig for Newcastles andethold, hvor han har haft stor succes i denne sæson med 19 scoringer. Det vidner om en del succes, men han fortæller nu i et interview på Premier League-klubbens hjemmeside, at det ikke altid har været let for ham.

Han blev nemlig udlejet til Blackpool i den tredjebedste engelske række undervejs i sæsonen, men ganske hurtigt kom han tilbage til Newcastle igen.

- Det har været lidt svært i anden halvdel af sæsonen . Jeg tog afsted på leje til Blackpool, og jeg mistede alt min selvtillid, da jeg ikke rigtig fik chancen eller et snus til førsteholdet, lyder det fra Elias Sørensen, som var rundt regnet halvanden måned i League One-klubben.

Han fortæller desuden, at han kom tilbage til akademiet, hvor han arbejdede på at komme tilbage i topform, som betød meget for ham.

- Jeg havde det sådan, at hvis jeg kunne få scoret det første mål, efter jeg kom tilbage fra leje, så ville formen fra første halvdel af sæsonen komme tilbage til mig, fortæller Sørensen.

Den 19-årige dansker afslører endvidere, at han lavede et væddemål med sin far fra starten af sæsonen, som handler om, at han skulle score 20 mål over hele sæsonen, og med de 19 af slagsen, som han har lavet ligner det efterhånden et vundet væddemål for den tidligere HB Køge-spiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus