• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

United-armener: Jeg kan gøre det bedre

United-armener: Jeg kan gøre det bedre
Foto: Harry How/GettyImages

Henrikh Mkhitaryan ser frem til en sæson, hvor han håber på forbedringer.

Af Andreas Arp

Det er ved at være et års tid siden, at Manchester United hentede den armenske offensivspiller Henrik Mkhitaryan i Borussia Dortmund efter en fremragende sæson i Bundesligaen, hvor han også kunne lade sig kåre til årets spiller.

Armenerens første sæson i det engelske var mere svingende, og på trods af 11 mål i 41 optrædener, herunder et mål i Europa League-finalen mod Ajax, har det været meget op og ned for den hurtige offensivspiller i Manchester United hidtil. Mkhitaryan selv lover nu bedre tider:

- Jeg er sikker på, at den bedste tid ligger foran mig, og jeg ser frem til det, fordi jeg ved at vi kan gøre det bedre, og at jeg kan gøre det bedre, udtaler han til Manchester Uniteds hjemmeside og fortsætter:

-  Jeg føler mig godt tilpas. At score mål i pre-season er ikke det vigtigste, jeg tænker på. Det er mere vigtigt at blive klar og komme i god form. Det er det vigtigste. Jeg vil gerne kunne opfylde mine egne mål for den nye sæson, lyder det fra armeren, der har scoret i begge Manchester Uniteds to pre-season kampe denne sommer.

Manchester Uniteds næste træningskamp er mod ærkerivalerne fra Manchester City, når de to hold natten til fredag i USA tørner sammen i det første Manchester-derby uden for Englands grænser.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus