• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

United flopper og taber til nedrykker

Manchester United slutter på sjettepladsen i Premier League, og holdet efterlod et rigtig skidt indtryk, da man hjemme på Old Trafford tabte til allerede nedrykkede Cardiff.

Af Michael Ehrhorn

Manchester United kunne ikke nå ret meget mere end sjettepladsen, da man rundede sæsonen af hjemme mod Cardiff. Intet faktisk, og det kunne man se på startopstillingen, hvor United sparede, og hvor dem der kom ind ikke gjorde det ret godt og tabte klart til allerede nedrykkede Cardiff.

Kampen åbnede uden ret meget drama, men efter et kvarter var unge Mason Greenwood tæt på for United efter et hovedstød. Kort efter gik det så galt i den andene ende, da Diogo Dalot begik straffespark. Fra 11 meter takkede Nathaniel Mendez-Laing med en træffer til 0-1 for Cardiff.

Læs også: Manchester United drager til Solskjærs hjemby under pre-season

Mason Greewood kom igen tæt på med en god afslutning lige efter målet, men så døde det hele lidt ud på et tamt Old Trafford, der ikke havde meget at juble over. De fik heller ikke mere underholdning i første halvleg.

United kom skidt ud til anden halvleg, og efter otte minutter kunne Cardiff øge. Josh Murphy satte fint Nathaniel Mendez Laing op på ny, og med sin anden træffer i kampen var gæsterne pludselig på 0-2 på Old Trafford.

Det magtede Manchester United ikke sådan for alvor at ændre på, og så blev resten af kampen en ikke ret opløftende affære. Cardiff kunne fejre sejren på 0-2 trods nedrykning, mens Manchester United trods lyspunkter undervejs ender en svag sæson som sekser.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus