2016-03-22 06:00
Foto: Natacha Pisarenko/Polfoto

Sergio Romero er ikke på vej væk fra Manchester United, selvom River Plate meget gerne vil have fat i keeperen.

Der var udsigt til spilletid, da Sergio Romero i sommeren 2015 skiftede til Manchester United. Førstevalget David De Gea var på vej til Real Madrid, men underlige omstændigeheder gjorde, at den handel gik i vasken på transfer deadline day. De Gea blev i klubben, og det har givet Romero en rolle som fast reserve, mens han kun har spillet en håndfuld kampe for storklubben. 

Den manglende spilletid har da også skabt massive spekulationer omkring Sergio Romero. United-keeperen er blandt andet rygtet tilbage til River Plate, der meldes at have interesse i en aftale allerede til sommer. Det er dog ikke rygter, som hovedpersonen selv tænker alt for meget på:

- Der er ikke nogen, der har talt med mig omkring det. Det hele er noget, der er opstået i pressen, og sådan er det. Mit fokus er 100 procent rettet mod Manchester United. I de kampe jeg får, handler det om at levere og bevise mit værd. Jeg vil vise, at jeg kan forsvare min plads, og at tage tilbage til Argentina er ikke noget, der har haft plads i mine tanker, sagde Sergio Romero til de samlede journalister, da han ankom til Buenos Aires mandag. 

Sergio Romero var manden i buret, da Manchester United i to omgange mødte FC Midtjylland i Europa League. Her tog han over efter De Gea, der blev skadet under sin opvarmning i Herning. 

SENESTE NYT...
OP | NED