United-komet afgjorde topkamp

Kometen Marcus Rashford trak endnu flere overskrifter. To mål og et oplæg fra den 18-årige engelske angriber, der sikrede 3-2-sejren

Arsenal havde brug for pointene, hvis man skulle holde trit med Kasper Schmeichels Leicester, der tidligere havde vundet 2-1 over Norwich, mens Manchester United, der kom fra 5-1 over FC Midtjylland og 3-0 over Shrewsbury, skulle nærmere Champions League-pladserne, da storklubberne mødtes hos sidstnævnte søndag.

Hos United var David De Gea tilbage mellem stængerne, og han viste allerede sit værd efter seks minutter, hvor Mesut Özil fornemt spillede Nacho Monreal alene igennem, men den spanske back tabte duellen til sin spanske landsmand, der sparkede lige på målmanden.

Ellers var der ikke meget imellem de to hold, indtil den første scoring faldt. Kometen Marcus Rashford, der scorede to gange imod FC Midtjylland forleden, havde igen fået chancen, og efter en halv time gjorde han, hvad han kunne, for at Wayne Rooney og Anthony Martial ikke var savnet: Varela lavede et tidligt indlæg, som Gabriel kom på med en kikset claring. Bolden landede lige for fødderne af den 18-årige angriber, der sparkede mod det lange hjørne. Petr Cech uden chance. 1-0. Tredje scoring i to kampe.

Og Rashford var ikke sådan at stoppe. To minutter senere var han igen på pletten. Jesse Lingard løftede fra sin højrekant bolden mod feltet, hvor Rashford som en anden rutineret angriber headede bolden ind klistret til stoplen. 2-0

Danny Welbeck var med fra start på sin gamle hjemmebane, efter han afgjorde sidste rundes topkamp, og den engelske a-landsholdsspiller stod siden for 2-1-reduceringen. Mesut Özils frispark ramte angriberen, der fandt plads mellem Morgan Schneiderlin og Marcos Rojo, hvorfra han forlængede bolden ind i målet.

Arsenal forsøgte efter pausen at forcere sit spil, men det var United, der scorede først efter pausen. Og hvem sørgede mon for det? Jo, Marcus Rashford var ikke færdig med at skabe problemer. Efter en omstilling holdte han fast ved bolden, inden han fandt Ander Herrera, der var stødt med frem fra sin midtbane. Fra kanten af feltet trykkede han af, inden bolden ramte Koscielny og røg ind. 3-1

Fyrværkeriet fortsætte kort tid efter, hvor David De Gea først tog sig af Danny Welbecks forsøg, inden Mesut Özil var først over returen. Elegant afslutning via græstæppet og imod målhjørnet. 3-2. Mål og assist - den attende igennem sæsonen - fra den tyske offensivstrateg

Trængte Louis van Gaal fik igennem anden halvleg stående klapsalver fra hjemmepublikummet, der kunne se deres hold scorede sit sjette, syvende og ottende mål igennem to kampe. Det rakte til en 3-2-sejr