United kvaser Fulham og overhaler Chelsea

Fulham var intet problem for Manchester United, der sikkert vandt 3-0 på Craven Cottage. Dermed er nu United nu på Premier Leagues fjerdeplads - ét point foran Chelsea.

Manchester United åbnede lørdag eftermiddag 26. spillerunde i Premier League med en udekamp på Craven Cottage mod et Fulham-mandskab, der havde desperat brug for point i overlevelseskampen.

Med en sejr kunne United gå forbi Chelsea i tabellen og indtage fjerdepladsen, og det virkede De Røde Djævle ekstremt opsatte på at gøre.

United tog føringen efter et kvarters spil, da Anthony Martial fandt Paul Pogba i feltet med en fin pasning. Fra en spids vinkel bankede franskmanden bolden i nettet ved nærmeste stolpe. En flot scoring, men Fulham-keeper Sergio Rico var ikke helt uden skyld.

Midt i første halvleg fordoblede De Røde Djævle føringen. Martial sprintede næsten en halv banelængde og udplacerede Rico i målet. 2-0 til United i en situation, hvor Fulhams dårlige organisation blev straffet hårdt af Solskjærs tropper.

Fem minutter før pausen var Phil Jones tæt på at score til 3-0 efter flere skrækkelige forsøg på at cleare bolden af Fulham. Englænderen knaldede til kuglen uden for feltet, men bolden strøg lige over takket være Ricos fingerspidser.

Kort efter forsøgte Fulhams unge centerstopper, Callum Chambers at gøre Jones kunsten efter, da han flugtede bolden mod United-målet. Men David De Gea klarede afslutningen uden problemer, og derfor stod det 2-0 til gæsterne ved pausen.

Fra anden halvlegs start var det tydeligt, at Fulham ville få rigtig svært ved at komme tilbage på banen. United kontrollerede kampen ved at køre bolden rundt i et fint tempo, hvilket tydeligt frustrerede værterne.

20 minutter efter pausen lukkede Man U kampen. Maxime Le Marchand tacklede klodset Juan Mata i feltet. Dommer Paul Tierney pegede korrekt på pletten, hvorfra Pogba sikkert scorede til 3-0. Hans 11. sæsonmål i Premier League.

I slutfasen var Aleksandar Mitrovic tæt på at reducere for Fulham, mens indskiftede Alexis Sánchez havde et kvalificeret forsøg, men slutresultatet blev 3-0 til Manchester United på Craven Cottage.

Dermed har Manchester United vundet otte ud af ni Premier League-kampe under Ole Gunnar Solskjær og er nu på fjerdepladsen i Premier League med 51 point i 26 kampe. Chelsea, der er ét point efter på femtepladsen, kan gå forbi United igen med uafgjort eller sejr mod Manchester City søndag.