• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

United-legende revser klubben

United-legende revser klubben
Illustration

Gary Neville er bestemt ikke tilfreds med det, han har set hos Manchester United denne sæson.

Af Kenneth Jensen

De engelske titel-aspiranter fra Manchester United, der har handlet stort ind i sommerens transfervindue, oplevede et nyt lavpunkt søndag eftermiddag, hvor klubben var foran 3-1 ude mod Leicester, men smed det hele og tabte med 5-3. Louis van Gaal og Manchester United har blandt andet hentet Ander Herrera, Angel Di Maria og Radamel Falcao, men "De Røde Djævle" var slet ikke i stand til at holde fast i den komfortable føring på 3-1.

I stedet faldt Manchester United helt sammen, og i en verdens største klubber er det ganske enkelt uacceptabelt. Ifølge Gary Neville, der spillede hele sin seniorkarriere i Manchester United og vandt tonsvis af pokaler under Alex Ferguson, skal den engelske klub hanke op i sig selv.

- I det offensive har de været bedre, end de har været de sidste 12 til 18 måneder, og det er positivt. Men hver eneste gang, Leicester spillede en bold frem i banen i første halvleg, blev bolden vundet af en Leicester-spiller. I anden halvleg går en vigtig kendelse så mod holdet, men man skal slet ikke være i tvivl om, at holdet er for blødt. De spiller simpelthen ikke med nok hårdhed, siger Gary Neville til Sky Sports.

Det er bemærkelsesværdigt, at Manchester United, der har brugt milliarder på transfers, slet, slet ikke fungerer. Offensivt ser det positivt ud med Falcao og ikke mindst Angel Di Maria. Men efter fem kampe har holdet kun fået fem point, og David de Gea har hentet bolden ud af nettet hele otte gange.

Superliga

Mere Superliga

Fokus