United pinligt ringe: Austin headede sejren til Southampton

Der var ikke meget spænding i kampen mellem Manchester United og Southampton, der løb med sejren til sidst.

Oven på en vild 5-4-kamp på Carrow Road tidligere på dagen kom vi ned på jorden igen, da Manchester United og Southampton spillede kedeligt på Old Trafford. Charlie Austin headede til sidst sejren ind for the Saints.

Det var Southampton, der stod for meget af spillet i første halvleg. Manchester United forsøgte, men som i store dele af den indeværende sæson fejlede de også med at skabe chancer.

Manchester United havde størstedelen af boldbesiddelsen, men som så mange gange før blev det til 0-0 ved pausen på Old Trafford.

I anden halvleg kom der lidt mere liv i United-holdet, der forsøgte sig med lidt hurtigere pasningsspil. Men det blev ved forsøget, det møntede aldrig ud i reelle chancer - blot sporadiske forsøg på mål blev det til for United, der hovedsageligt havde bolden på fødderne omkring midten af banen.

Kampen og spillet i anden halvleg var præget af mange fejl - fra begge mandskaber, og kampens reelle højdepunkt kom, da en mus blev spottet på banen.

Tre minutter før slutfløjtet kom det fortjente mål til Southampton - Charlie Austin headede knaldhårdt et indlæg ind til 0-1 - meget fortjent for the Saints, der løb med 1-0-sejren.

Med sejren rykker Southampton op på 8. pladsen i Premier League, mens United fortsat er på 5. pladsen.