• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

United regner med at beholde Pogba: Eriksen nævnes alligevel som erstatning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Manchester United forventer ikke at skulle skille sig af med Paul Pogba denne sommer, men alligevel holder klubben et nøje øje med Christian Eriksen.

Af Morten Jørgensen

Der er megen snak om Paul Pogba og Christian Eriksen i de engelske og spanske medier for tiden, og det skyldes, at de to midtbanespillere er i Real Madrids søgelys.

Hele sagen er dog ganske indviklet, og Manchester United er meget opsat på at beholde Paul Pogba, og derfor vil den engelske storklub også afvise eventuelle bud fra Real Madrid. Skulle det alligevel ske, at det munder ud i et salg af den franske verdensmester, kan Christian Eriksen blive et emne.

Således skriver London Evening Standard i dag, at Christian Eriksen bliver anset som en forrygende erstatning for Paul Pogba, og Manchester United har været interesseret i den danske landsholdsspiller gennem længere tid.

Den engelske storklub har dog ikke kun Christian Eriksen i kikkerten som mulig afløser for Paul Pogba. Også den belgiske midtbanespiller, Youri Tielemans, er en spiller, der bliver kigget godt på efter en flot halvsæson i Leicester.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.