Onsdagens rygtebørs: Skal Ryan Giggs til Wigan?
2016-01-15 07:41

Andreas Pereira er tålmodig omkring at få sine chancer på førsteholdet hos Manchester United, men er åben for en lejeaftale.

Andreas Pereira har blot fået to kampe for start af manager Louis van Gaal i denne sæson - begge i Capital One Cup'en - dette til trods for Manchester Uniteds store offensive problemer i den indeværende sæson. 

Da han blev spurgt ind til muligheden omkring en lejeaftale svarede Pereira meget åbent. 

- Måske. Vi må se, hvad der sker. Jeg vil selvfølgelig gerne blive her, men man ved aldrig. PSV hjalp mig meget, da jeg var ung og United hjalp mig til at blive den spiller, jeg er i dag. De gav mig alt jeg havde lært, og jeg lærer hver dag her, fortalte Pereira ifølge fourfourtwo.com. 

- Hos United lærer de mig også omkring ting uden for banen, hvordan man skal klare ting med familien og hvordan man er en mand. Den del er meget vigtig, ikke blot fodbold-siden, men også uden for banen. PSV hjalp mig også meget med det, sluttede han. 

Skulle det ikke blive til en lejeaftale for Pereira, så er han mere end glad for at vente på at få en chance på Old Trafford. 

- Man skal bare blive ved med at vente på sin mulighed, og det er det, jeg tror jeg gør, og bare blive ved med at arbejde hårdt. Selvfølgelig vil man spille hver kamp, men jeg har været på bænken. Når jeg kommer på banen vil jeg hjælpe mit hold, så måske kan jeg starte næste gang, sluttede han. 

SENESTE NYT...
OP | NED