Utroligt De Bruyne-drøn var ikke nok for Manchester City

Et vanvittigt mål af Kevin De Bruyne var ikke nok for Manchester City, som lørdag spillede 2-2 med Newcastle.

I midtugen skuffede Manchester City med 1-1 mod Shakhtar Donetsk i Champions League, og lørdag eftermiddag ventede så Newcastle i Premier League.

Pep Guardiola og co. skulle her forsøge at tage tre point for at holde trit med Liverpool i toppen af tabellen, og man fik en god start på missionen i det 22. minut, hvor Raheem Sterling åbnede scoringen.

Efter nogle tilfældigheder havnede bolden for fødderne af den engelske kantspiller midt for mål, og så sparkede han Manchester City i front med et knastørt hug.

Men hjemmeholdet var hurtige om at svare igen.

25 minutter var der spillet, da Newcastle kombinerede sig igennem i venstresiden. Afslutningsvist fik Miguel Almiron spillet Jetro Willems fri, og med sit svage højreben hamrede hollænderen bolden ind bag Ederson.

1-1 var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg måtte Manchester City derfor på jagt efter føringen igen, men det blev ikke så let en opgave, som man måske skulle have troet.

Newcastle stillede sig tilbage, og City havde svært ved at skabe chancer.

Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne fik en enorm dobbeltmulighed i midten af halvlegen, og Bernardo Silva fik en gylden chance kort efter sin indskiftning, men meget mere formåede topholdet ikke at spille sig til.

Når man gør, som De Bruyne gjorde efter 82 minutter, var der dog heller ikke brug for mere.

Den belgiske midtbanespiller klappede til den hoppende kugle nogle meter uden for feltet, og her ramte han mere eller mindre bolden så godt, som han kunne. Bolden hamrede ind på undersiden af overliggeren og gik over stregen til stor glæde for Guardiola og co.

Netop som man troede, at City derfor havde sikret sig tre vitale point, blev der dog scoret i den anden ende igen.

Jonjo Shelvey fik bolden lagt til rette på kantet af feltet, og herfra drejede midtbanespilleren udligningen ind i det lange hjørne. 2-2 stod det nu med få minutter tilbage.

Da Manchester City ikke formåede at score for tredje gang, sluttede det derfor med endnu et pointtab til de forsvarende mestre. Senere på lørdagen kan Liverpool dermed udbygge føringen i toppen af Premier League med en sejr over Brighton.