Vanvittigt: Leicester-jubel kunne måles på Richterskalaen
2016-03-01 22:50
Foto: Polfoto

Leicester kunne ikke hive sejren i hus, da West Bromwich besøgte King Power Stadium.

Leicester har i denne sæson overrasket alt og alle, og før tirsdagens møde med West Bromwich hjemme på King Power Stadium var det Claudio Ranieris mandskab, der toppede ligaen med to point ned til rækkens nummer to, Tottenham Hotspur, der først skulle i aktion onsdag. 

Derfor skulle kampen mod Tony Pulis' mandskab ses som en mulighed for at kunne lægge pres på rivalerne i topstriden, men det startede ikke specielt godt for the Foxes. 

Efter 11 minutters spil kom West Bromwich nemlig foran, da Salomon Rondon, der modtog en stikning fra Darren Fletcher, med fysisk snilde løb forbi Robert Huth og sendte bolden ind mellem benene på en fremadstormende Kasper Schmeichel. 

Der var dog revanche på kassen 20 minutter senere, da Andy King fandt Danny Drinkwater, der på kanten af feltet skød på mål. Den engelske midtbanespillers skud blev rettet af i midten af feltet, og sejlede ind over en chanceløs Ben Foster i West Bromwich-kassen. 

Andy King ville også lege med, da han kort før pausen scorede til 2-1. Mark Albrighton sendte en bold ind i feltet fra venstresiden. Den bold endte mod Riyad Mahrez, der med en fantastisk hælaflevering fandt Andy King, der let kunne sendte bolden i kassen. 

Efter pausen var der dog hurtigt svar fra West Bromwich og specifikt Craig Gardner. Den formstærke midtbanespiller stod for at eksekvere et frispark syv meter ude foran feltet, og det gjorde han med perfektion. Bolden sad uden for rækkevidde for Kasper Schmeichel, og så var der spænding til kampens sidste 40 minutter. 

Spænding kom der da også til sidst. Leicester bombarderede i overtiden West Bromwich-feltet, og på trods af saksesparksforsøg, hovedstødsforsøg og alt muligt andet lykkedes det ikke Leicester at score, hvorfor de måtte nøjes med 2-2. 

SENESTE NYT...
OP | NED