Van Dijk blev dobbelt målscorer i dramatisk sejr over Brighton

Jürgen Klopps mandskab vandt lørdag med 2-1 over Brighton hjemme på Anfield i en dramatisk affære.

Virgil Van Dijk stjal al opmærksomheden i første halvleg. Den hollandske midtstopper stod nemlig for begge Liverpool-scoringerne, der blot havde seks minutter i mellem sig.

Han bragte hjemmeholdet foran i det 18. minut, da han ved et hjørnespark steg til vejrs og med et tempereret hovedstød dirigerede bolden i netmaskerne.

Efter 24 minutters spil var han så på pletten igen med et nyt hovedstødsmål, der igen kom i stand efter et perfekt hjørnespark fra Trent Alexander-Arnold.

Stillingen fortsatte sådan til pausefløjt, og det lignede, at hjemmeholdet ville cruise sejren i hus.

Sådan så det længe ud til at blive i anden halvleg, men i det 76. minut tog Alisson en skidt beslutning, da han tog bolden med hånden udenfor feltet.

Dermed blev han udvist, og på frisparket snød Lewis Dunk alt og alle og reducerede til 2-1.

Det gav fornyet tro på tingene hos Brighton-spillerne, der resten af kampen forsøgte at trykke Liverpool.

I sidste ende lykkedes det dog hjemmeholdet at holde stand og sikre de tre point.

Sejren betyder, at Liverpool nu har 11 point ned til Manchester City og Leicester. Sidstnævnte har dog en kamp i hånden.